Virusinfeksjoner
Kurer,  Tjenester

Virusinfeksjoner

Virusinfeksjoner

Eteriske oljer for virusinfeksjoner

Behandling av virus

Mine spesial blandinger til behandling av virusinfeksjoner er 100% rene og naturlige. De vil eliminere alle former av skadelige virusinfeksjoner effektivt.

Disse anti bakterielle blandingene av eteriske oljer er formulert for både menn og kvinner, og viser seg å eliminere virusinfeksjoner skånsomt og effektivt.

Kurene blir laget med 100% rene eteriske oljer, kun tilsatt planteglyserol og representerer den perfekte naturlige behandling for Virusinfeksjoner

Noen av behandligene er ferdige blandinger klare til bruk, mens andre blir individuelt tilpasset den enkelte for å eliminere virus.

 

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

 

Bestille nå

Litt om eteriske oljer

Aromaterapi er bruken av essensielle oljer fra planter for helbredelse. De har i fra tidligere kulturer vært kjente for å kunne bekjempe bakterier og virus. Til å lege sår, kvikke oss opp eller få oss til å slappe av. I forbindelse med antibiotikaresistente bakterier så har interessen igjen for eteriske oljer blusset opp. Det er blitt gjort flere labratorieforsøk med eteriske oljer som peker i den rettningen. Alternativdoktoren har i mange år brukt eteriske oljer i sine behandlinger og har gode tilbakemeldinger fra klienter som har brukt disse.

 

Essential Oils Might Be the New Antibiotics

Essential oils to fight superbugs

Have any preclinical (laboratory or animal) studies been conducted using aromatherapy

Hva er virus?

Virus er mikroorganismer, som ikke er i stand til å formere seg alene, de er nødt til å invadere en vertscelle og overta dens maskineri for å kunne lage flere viruspartikler.

Virus består av genetisk materiale (DNA eller RNA) omgitt av en beskyttende proteinkappe, som er i stand til å hekte seg fast på celler og deretter trenge inn i dem.

Cellene i våre slimhinner, for eksempel luftveiene og mavetarmkanalen, er mere utsatte for virusangrep. De ikke er dekket av beskyttende hud, som ellers utgjør en effektiv barriere mot omgivelsene.

Hvordan behandles virusinfektioner?

I motsetning til bakterier har virus ikke noe stoffskifte, de er ikke i stand til å formere seg, før de har trengt inn i våre celler. Derfor kan man ikke gi dem “gift” uten også å ramme våre egne celler.

Dette er bakgrunnen for, at behandlingen av virusinfeksjoner som regel overlates til pasientens eget immunforsvar.

Det kan være vanskelig å akseptere, når legen sier, at man har en virusinfeksjon, og at den eneste kur, som er, er å la naturen gå sin gang. Når man er syk, skal man jo ha en behandling.

Virus-kur blandes i et glass vann og drikkes.

Kroppen absoberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av healing prosessen, De aktive ingrediensene i kuren trenger inn i celle membranene og fjerner effektivt virus.

Komplett instruksjon for bruk vil være inkludert med ditt produkt. Effektiviteten av disse oljene til å behandle Virus er uovertreffelig.

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å rette opp de grunnleggende årsakene til dine plager, sykdommer og å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt til å gjenopprette den naturlige balanse. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Hjelp med alternativ medisin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *