Virusinfeksjoner

Virusinfeksjoner

Eteriske oljer

Eteriske oljer for virusinfeksjoner

Hva er essensielle oljer, og hvorfor snakker alle om dem?

Eteriske oljer fremkaller ofte tanker om duftlys og dag-spa, men fordelene utenfor avslapping er mindre kjent. Eteriske oljer er til syvende og sist bare planteekstrakter – og de brukes i utallige rengjørings- og personlig pleieprodukter, og er hovedingrediensen i noen skadedyr bekjempelsesprodukter og noen medisiner uten medisin, som Vicks VapoRub og noen lusespray. De brukes i matindustrien på grunn av sin konserveringsmiddelstyrke mot matbårne patogener – takket være deres antimikrobielle, antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Ulike oljer har også vist seg å effektivt behandle et bredt spekter av vanlige helseproblemer som kvalme og migrene, og en raskt voksende forskningsgruppe finner ut at de er kraftige nok til å drepe virus i kroppen.

I motsetning til bakterier har virus ikke noe stoffskifte, de er ikke i stand til å formere seg, før de har trengt inn i våre celler. Derfor kan man ikke gi dem «gift» uten også å ramme våre egne celler.

Det kan være vanskelig å akseptere, når legen sier, at man har en virusinfeksjon, og at den eneste kur, som er, er å la naturen gå sin gang. Når man er syk, skal man jo ha en behandling.

Dette er bakgrunnen for, at behandlingen av virusinfeksjoner som regel overlates til pasientens eget immunforsvar.

Eteriske oljer har blitt brukt gjennom historien i mange kulturer for deres medisinske og terapeutiske fordeler.

Behandling av virus

Mine spesial blandinger til behandling av virusinfeksjoner er 100% rene og naturlige. De vil eliminere alle former av skadelige virusinfeksjoner effektivt.

Disse anti bakterielle blandingene med eteriske oljer er formulert for både menn og kvinner, og viser seg å eliminere virusinfeksjoner skånsomt og effektivt.

Kurene blir laget med 100% rene eteriske oljer, kun tilsatt planteglyserol og representerer den perfekte naturlige behandling for Virusinfeksjoner

Virus-kur blandes i et glass vann og drikkes.

Kroppen absoberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av healing prosessen, De aktive ingrediensene i kuren trenger inn i celle membranene og fjerner effektivt virus.

Komplett instruksjon for bruk vil være inkludert med ditt produkt. Effektiviteten av disse oljene til å behandle Virus er uovertreffelig.

Ta gjerne kontakt på mobil 90160422 for informasjon om hva jeg kan gjøre

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *