Soppinfeksjon i underlivet

soppinfeksjon i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet

Plages du med tilbakevendene Soppinfeksjon-i-underlivet kan dette være tegn på at det du har spredning  av candidasopp i kroppen.

Soppinfeksjon i underlivet –

Soppinfeksjon i underlivet kan forekomme hos kvinner i alle aldre. Når bakteriefloraen i slimhinnene forandrer seg opplever mange å få soppinfeksjon i underlivet. De fleste oppsøker da legen og får behandling som oftes fjerner soppinfeksjonen i underlivet.

Det er imidlertid en del kvinner som opplever at de ikke blir kvitt soppeninfeksjon i underlivet med disse behandlingene som de blir anbefalt av legen og opplever stadig å få tilbakevenende soppinfeksjon i underlivet. Mange forteller at de har prøvd de fleste kurer, salver og kremer som er for soppinfeksjon, noen har også holdt på i flere år uten at de har lykkes med å bli kvitt soppinfeksjonen i underlivet og de plagene og ubehaget som følger med dette.

Hva er årsaken til at jeg ikke blir kvitt soppeninfeksjon i underlivet ?

Det er ofte flere årsaker til at det kan være vanskelig å bli kvitt tilbakevenende soppinfeksjon i underlivet men i de  fleste tilfellene skyldes det spredning av candiasopp i andre deler av kroppen  og ubalanse i bakteriefloraen i slimhinnene, slik at når en har vært hos legen og fått behandling så går det ikke så lenge før det er ny soppinfeksjon igjen. Dette skyldes som oftes at candida soppen sprer seg i fra innsiden av kroppen til underlivet og da nytter det ikke lenger å bruke canesten eller lignende produkter for å bli kvitt soppinfeksjonen i underlivet.
Det eneste som nytter da er en mer omfattende candidabehandlig for å få balanse på Soppinfeksjon i fra hele kroppen som også er årsaken til soppinfeksjonen i underlivet.

Hvordan få hjelp ?

Finn årsaken og få hjelp og behandling for tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet der du bor.

Alternativdoktoren har siden 1998 hjulpet mange kvinner i fra hele landet med stadig tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet som candida sopp (svamp), candida vaginitt, gjærinfeksjoner, vaginal trøske og bakteriell vaginose m.mer, og har utviklet egne produkter som brukes for dette, som er 100% sikre å bruke.

For at du skal kunne lykkes med å snu og rette opp balansen som er årsaken til soppinfeksjonene må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og hva som er den egentlige  årsaken til soppinfeksjonen.

Jeg finner da frem til hva som må gjøres for at du skal kunne snu og rette opp din tilstand, gjennom å adressere årsaken i stedet for å behandle symptomer. Du mottar helsesjekken på din E-post og får i tillegg hjelp og veiledning på telefonen.

Selve behandlingsprossen deles ofte inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt  og kombinerer forskjellige behandlinger innenfor alternativ medisin som er effektive til å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å snu årsaken og gjennopprette balanse i de forskjellige organene som er i ubalanse i kroppen.

Alternativ helsesjekk

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en  metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at klienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminer, homeopati, eteriske oljer, urter ol.

Ønsker du hjelp med å få vekk tilbakevendende soppinfeksjon i underlivet bestiller du startpakken soppinfeksjon i underlivet i nettbutikken. Når jeg har mottatt bestilingen og den er blitt betalt gjør jeg en alternativ helsesjekk av deg og finner ut hva som må gjøres for at du skal få vekk soppinfeksjonen og gjennopprette balansen igjen. Du mottar helsesjekken på E-post og får hjelp og oppfølging på telefon hvordan du skal gå frem for å rette opp igjen ubalansen.

 

les mer om candidabehandling her.

 

Ta kontakt gjerne med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon og om erfaringer jeg har gjort.

 

 

Bestille nå

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.
Hva er candida

Hva er candida

Hva er candida candida sopp soppinfeksjoner (svamp) candida albicans vaginal trøske og bakteriell vaginose m.mer. Hvordan blir jeg kvitt candida ...
Les Mer…
Helsesjekk med auradiagnose

Candida – komplett behandling

candida-komplett-behandling Endelig, en enkel og grei måte å få balanse på candida sopp. Hjelp med alternativ medisin for deg som ...
Les Mer…
soppinfeksjon i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet Plages du med tilbakevendene Soppinfeksjon-i-underlivet kan dette være tegn på at det du har spredning  av candidasopp ...
Les Mer…
Faq candida

FAQ – Candida

FAQ - Candida. Spørsmål og svar om candida og behandling av candida sopp (svamp) gjær infeksjoner, vaginal trøske, bakteriell vaginose, ...
Les Mer…
candida diett

Candida diett: Hvorfor candida diett ikke virker

Candida Diett er bra for kroppen din men den fjerner ikke  en eneste candida sopp i kroppen, kun symptomene. Mange ...
Les Mer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *