oppblåst mage
mage tarm,  Tjenester

Oppblåst Mage. Hjelp med alternativ medisin

Oppblåst Mage

Plages du med oppblåst mage er det et tegn på at fordøyelsen din er i ubalanse.

oppblåst mage

Oppblåst mage. Selv om det kan være vanlig å ha oppblåst mage, betyr ikke det at det er slik det skal være. Det betyr bare at at det er noe galt med fordøyelsen din.

Årsaker til oppblåst mage

 Oppblåst mage skyldes at maten du spiser ikke blir nedbrutt slik som den skal og det dannes gass i tarmen. Mange opplever også andre ubehag i tillegg. Årsaken til i dette er i  de fleste tillfeller ubalanse i Bukspyttkjertel og Milt men også andre organer og årsaker kan være involvert.

Hvorfor er organene i ubalanse

Det kan være mange årsaker til at organene er blitt i ubalanse men noen av de vanligste er: Mangler av mineraler og vitaminer.  Overdrevent bruk og belastning av kroppen over lengre tid med f.eks: alkohol, Kaffe, Sukker og søtsaker. Antibiotika. Stress og uro. Matvareintoleranse. Allergier. m.mer. Mange har også spredning av candidasopp uten å være klar over det. Uansett årsaker kan du få hjelp med alternativ medisin til å stimulere kroppens egne selvhelbredende evner til å rette opp disse ubalansene.

Hvordan få hjelp ?

Ta ansvar for din egen helse i dag og finn årsaken for oppblåst mage og få hjelp og behandling  der du bor med alternativ medisin.

Alternativdoktoren har lang erfaring med med oppblåst mage og har siden 1998 jobbet med alternativ medisin og benytter seg av en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å finne årsakene.

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hår mineral-analyse m.mer. Det er en metode til å teste og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan. Les mer om helsesjekk med aura diagnose her.

For å snu alle ubalanser som er involvert med oppblåst mage, deles behandlingsprossen inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt. I samarbeid med klienten lager man en behandlings-plan. Målet med behandlingen er å stimulerer kroppens egne selvhelbredende krefter til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til oppblåst mage.

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminer, homeopati, urter ol.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon og erfaringer jeg har gjort.

 

Bestille nå

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativ behandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *