Hvordan jeg behandler

Hvordan jeg behandler.

Les hvordan du kan få hjelp med alternativ medisin der du bor.

Mange mennesker ønsker i dag å finne alternative behandlingsformer til å behandle sine helseplager og sykdommer med.

Rekken med behandlingsformer og Behandlinger som tilbys er lang og det kan derfor være vanskelig å velge hvilken type behandling man skal bruke. Mange er blitt lei og frustrerte fordi de har prøvd  forskjellige behandlinger  uten at de har fått tilstrekkelig hjelp.

Alternativdoktoren har praktisert alternativ medisin siden 1998, og vet at det vanskeligste for alle som driver med behandling er å stille riktig diagnose, til dette finnes det forskjellige metoder og verktøy, men de fleste har svakheter og noen ganger er det («antagelser») som blir brukt som diagnose.  

hvordan jeg behandler

For å kunne stille en mer sikker diagnose har Alternativdoktoren tatt i bruk Helsesjekk med auradiagnose for å finne årsaken til sine klienters helseplager og sykdommer, for å kunne tilpasse den beste behandlingen. 
Dermed slipper du å bruke («antagelse metoden»), samtidig som du sparer både tid og penger på en mer sikker og effektiv behandling. Jeg benytter flere av de mest kjente terapiene innenfor de nevnte kategorier:

Behandlingene er individuelt tilpasset den enkelte klient for best mulig å stimulere kroppens egne selvhelbredende krefter til å gjenopprette alle former for ubalanser i kroppens organer og er sikre å bruke. 

Alle behandlinger er basert på det holistiske prinsipp.

Ønsker du å benytte deg av alternativdoktorens behandlinger kan du nå også bestille en helsesjekk på nett og få tilrettelagt individuelt tilpasset behandling uansett hvor du bor i landet.

Ta gjene kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale om erfaringer jeg har gjort, slik at vi sammen kan finne frem til hvordan jeg best kan hjelpe deg.

Helsesjekk
Helsesjekk på nett
kr
600
/stk
  • Fin årsaken
  • Auradiagnose
  • Oppfølging på telefon

Relaterte innlegg

You May Also Like