Hva er candida

Hva er candida

Hva er candida

candida sopp soppinfeksjoner (svamp) candida albicans vaginal trøske og bakteriell vaginose m.mer. Hvordan blir jeg kvitt candida.

Hva er candida ?

Hva er candida. Candida Albicans er en mikro-organisk gjærsopp som lever hovedsaklig i tykktarm-slimhinnene til de fleste mennesker, og som vanligvis ikke er noen trussel for helsen så lenge tarmkulturen er i balanse.
Problemet oppstår først når bakteriekulturen i tarmen kommer i ubalanse og soppen får anledning til å spre seg til andre deler av kroppen. Er du ofte trett og til tider deprimert uten noen spesiell grunn, har du ofte søthunger eller lyst på skjokolade, har du mye luft og oppblåst mage, har du ofte infeksjoner og må stadig bruke antibiotika, har du matintoleranse mens blodprøver viser ingenting og legen sier at alle tester er ok, eller har du en rekke andre uforklarlige reaksjoner og symtomer kan årsaken være Candida – soppinfeksjoner.

Hva er årsaken til candida?

Alternativdoktoren har i mange år studert årsaken til sine klienters plager ved hjelp av auradiagnose og ser at den viktigste årsakene til spredning av candida sopp er at bakteriekulturen i tarmen blir nedbrutt. Det er flere årsaker til at bakteriekulturen i tarmen blir nedbrutt men de største enkeltårsakene ser ut til å være overdreven bruk av antibiotica for andre helsetilstander og altfor mye sukker og hvetemel i kosten, overdrevent bruk av alkohol, men også Almanganforgiftning er en viktig årsak til candidasoppspredning.

Candida – soppinfeksjoner sprer seg først langs tarmkanalen og inn i bukspyttkjertelen, der forstyrrer den bukspyttproduksjonen som fører til at næringsopptaket blir i uballanse og vi får etter en tid også mangler av mineraler og vitaminer.
Soppen utvikler også trådliknende utvekster som trenger gjennom tarmveggen og sprer soppen videre i kroppen (den er blitt funnet i alle deler av kroppen).

Immunsystemet tar opp kampen og prøver hele tiden å bli kvitt soppen, men kroppen har selv ingen stoffer eller måter å bli kvitt soppen på, derfor brytes også immunsystemet ned og flere hormoner blir i uballanse.
Mange opplever da en rekke reaksjoner, som F.eks. oppblåst mave, allergier, matintoleranse, forskjellige smerter og ubehag i kroppen, uro, angst og depresjon, kløe i huden osv. (listen med reaksjoner er lang).

Candida og andre sykdommer

Candida – soppinfeksjoner forstyrrer til slutt alle kroppsprosesser og alternativdoktoren har oppdaget og ser at candidainfeksjon kan og er årsaken til mange tilstander og sykdommer som f.eks. Ufrivillig barnløshet, fibromyalgi, Bihulebetennelse, Kols, Diabetes 2 og de fleste typer kreft og andre tilstander som er vanskelige å finne årsaken til.

Har du candidasoppspredning?

Mange mennesker har i dag spredning av Candida – soppinfeksjoner uten selv å være klar over det, men ett av de største problemene er at det ikke finnes noen instrumenter som på en enkel måte kan måle om en person har spredning av candidasopp eller ikke. Det finnes imidlertid en rekke mer eller mindre velykkede beskrivelser av selvtester på Internett som man kan forsøke men
Alternativdoktoren mener at en måling med helsesjekk med aura diagnose er den aller beste og sikreste måten til å oppdage spredning av candida sopp med pr i dag.

Hvordan bestiller jeg en helsesjekk med aura diagnose?

Du kan velge om du vil gjøre bestillingen via Internett eller Telefon.

  1. Bestilling via internett gå direkte til Nettbutikken og bestill Alternativ helsesjekk. Etter at jeg har mottatt betaling for din bestilling, utføres målingen, og du mottar svar på E-post/brev med resultatet av målingen.
    Du leser igjenom resultatet og tar kontakt med meg på telefon for en gjenomgang av resultatet og eventuelt andre spørsmål som du lurer på.
  2. Bestillling via telefon ring 90160422.

Hvorfor har så mange problemer med å bli kvitt candida soppen? –

Alternativdoktoren har nesten daglige henvendelser i fra mennesker som sliter med å bli kvitt Candida og soppinfeksjoner i kroppen. Mange forteller de har holdt på i flere år og har brukt mye penger på forskjellige behandlinger uten at de har lykkes med å bli kvitt candida soppen. Mange har også lest på Internett og forskjellige forum at soppen allikevel kommer tilbake og har derfor gitt opp.
Årsakene til dette er at nesten alle produkter som brukes til candidasoppbehandling i dag ikke fjerner candida soppen i hele kroppen, men kun fjerner den soppen som er i tarmsysemet slik at når behandlingen er over sprer soppen seg på ny, med andre ord produktene er for dårlige til å bruke i candidabehandling og derfor blir svært mange feilbehandlet og heller ikke kvitt candidasoppspredningen.

Alternativdoktoren har utviklet egne produkter og en bedre metode for candida behandling.
Den er blitt den beste og mest sikkre metoden som er på markedet i dag til å behandle 0g bli kvitt candida sopp spredning og candida allergier med.

Selve Candidakuren er laget med 100% rene eteriske oljer og representerer den perfekte naturlige behandling for candida. Candidakur er formulert for både menn og kvinner og vil eliminere alle former av candida sopp, gjær infeksjoner, inkludert vaginal trøske og bakteriell vaginose.

Må jeg slutte med sukker og Gjær? –

De fleste candidabehandlinger anbefaler å kutte ut alt sukker og gjær og i tillegg kutte de matvarene som man reagerer på. Mange synes det kan være svært vanskelig, og klarer derfor ikke alltid å gjennomfør disse kurene.

Med bruk av min candidakur har det vist seg at du ikke trenger å kutte ut alt sukker og gjær, kuren fjerner soppen alikevel, men det er alltid en fordel å minimaliserer sukker så mye som mulig da det fortrenger krom og lager uballanse i buksputtkjertelen og i tillegg er skadelig for kroppen.

Hvor lang tid tar det for å virke? –

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter å bruke candida-kuren. Men for å bli kvitt soppen i hele kroppen vil det ta lenger tid, (for de fleste ca tre måneder).
Det viktigste er å ikke gi opp for tidlig men å fullføre kuren. hvis det er rester av candida igjen i kroppen vil den kunne spre seg igjen. jeg måler med auradiagnose om det er mer candidaspredning igjen i kroppen din.


Referanser? –

Kvinne 67 år Telemark.

Sleit med Candida, matintoeranse og fordøyelsesplager i mange år. Prøvde strenge diettar og forskjellige alternative behandlingar.

Eg vart betre i periodar, men candiadaen blomstra oppatt med jamne mellomrom. Redningen for meg blei Alternativdoktorens Candidakur. Etter Auradiagnose og påføljande Candidabehandling i 3 mnd, vart plagene borte.

Nå tåler eg all mat, har masse energi og er ikkje deprimert. Behandlinga er ikkje kostbar, dessutan lettvin med god veiledning pr telefon.
Eg har fått eit nytt liv og er kjempe takknemleg.


Bestille Nå

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativ behandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å rette opp de grunnleggende årsakene til dine plager, sykdommer og å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt til å gjenopprette den naturlige balanse.
Dette er i seg selv energikrevende og vi kan oppleve å bli trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *