Herpes Munnsår

Herpes Munnsår

Eteriske oljer Herpes simplex

Behandling for herpes munnsår med eteriske oljer

Hva er herpes munnsår

Herpes munnsår eller Herpes simplex 1 (HSV1) er et virus, spesifisert «herpesvirus hominus». som gir sporadiske og tilbakevendende utbrudd av smertefulle blemmer på kroppen. De to hovedtypene av viruset er: Simplex 1(HSV1) infisere munn (Forkjølelsesår) og Simplex 2 (HSV2) infisere genital område.

I alt får 9 prosent (1 million) av befolkningen tre eller flere forkjølelsesår per år. Blemmene heler i løpet av en ukes tid, men viruset blir i kroppen og kan blomstre opp igjen ved for eksempel stress, infeksjonssykdommer, soling og under menstruasjonen.

Herpesvirus infisere nerve cellene i ryggraden (genital herpes) og nervene i fundamentet til hjernen (munn herpes). Viruset er smittsomt.

De som har symptomer på munn eller genital herpes infeksjon må ikke tillate disse områdene å komme i direkte kontakt med andre personer når det er utbrudd

Viruset er meget tydelig. Et utbrudd starter med en eller noen få små blemmer. blemmene sprekker og danner skorpe dette indikere slutten på utbruddet. Utbruddene varer vanligvis noen få dager og skjer ofte i forbindelse med stress.

Gjennom denne blemme fasen vil et hvert område med åpne sår eller slimhinne, inkludert øyer, munn, spiserør, anus og vagina kunne bli infisert.

Hjelp med eteriske oljer for herpes munnsår

Alternativdoktoren har utviklet individuelle blandinger med eteriske oljer som kan brukes mot herpes munnsår virus.

Mine blandinger av eteriske oljer til bruk mot forkjølelsesår. er 100% rene og naturlige. og vil ødelegge alle virus effektivt.

Blandingene blir laget med 100% rene eteriske oljer, kun tilsatt plante glyserol og representerer den perfekte naturlige behandling for virus og er trygge å bruke.

I motsetning til bakterier har virus ikke noe stoffskifte, de er ikke i stand til å formere seg, før de har trengt inn i våre celler. Derfor kan man ikke gi dem «gift» uten også å ramme våre egne celler.

Dette er noe av bakgrunnen for, at behandlingen av virusinfeksjoner som regel overlates til pasientens eget immunforsvar.

Det kan være vanskelig å akseptere, når legen sier, at man har en virusinfeksjon, og at den eneste kur, som er, er å la naturen gå sin gang.

Hvordan bruker jeg produktet

Eteriske oljer for genital herpes virus bestilles i nettbutikken og består av 3 stk 30 ml flasker. Oljene Blandes I et glass vann og drikkes 3 ganger daglig.

Kroppen absorberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av prosessen, De aktive ingrediensene i blandingen trenger inn i celle membranene og ødelegger viruset.

For å være sikker på at det ikke er flere virus i kroppen må blandingen brukes I 3 måneder for å få full effekt.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

Hva er herpes munnsår

Det finnes i dag hos ca. 30% av den norske befolkningen. Nærmere 80% av disse er imidlertid ikke klar over at de er bærere av viruset, da de ikke har hatt noen åpenbare symptomer. Dette er også er hovedgrunnen til at sykdommen sprer seg meget raskt.

smitte også forekomme når man ikke har noen synlige symptomer på sykdommen. På samme måte som med herpes 2, starter utbruddet med små væskefylte blemmer som etterhvert sprekker og tørker ut.

Les hva andre sier Her

Essential Oils Might Be the New Antibiotics

Essential oils to fight superbugs

Have any preclinical (laboratory or animal) studies been conducted using aromatherapy

hva om andre produkter? –

Mange produkter inneholder lidocaine eller benzocaine som er beregnet til å «lindre/bedøve» men er bare delvis effektive og kan føre til allergiske reaksjoner.

Aktuelle kremer og salver kan noen ganger forlenge healingen av HSV utbrudd siden de ikke trenger inn til celle membranen i skinnet. De kan også irritere område rundt utbruddet. Eksperter advarer sterkt mot å bruke noen form for cortisonkrem på herpes da det kan undertrykke immunsystemet og merkbart forverre dine utbrudd.

I kontrast, den lave molekylær vekten i eteriske oljer og det faktum at de er fett oppløselig, tillater dem øyeblikkelig å trenge inn til celle membranen uten å forårsake skade hos vertscellen.

Ingen andre aktuelle produkter kan nå inn til celle membranen like hurtig og effektivt som Eteriske oljer.

Hva kan jeg gjøre for å hindre spredning

De fleste vet at herpes kan smitte til andre personer. Vær også påpasselig med ting som berører munnen, for eksempel bestikk, leppestift, glass og kopper, og hold dem så vidt mulig atskilt fra andre ting mens du har forkjølelsessår. Husk også at stadiet med rødhet, hevelse og knopper/blemmer er smittsomt. sykdommen kan også overføres under munnsex.

De fleste er heller ikke klar over at viruset kan smitte til andre deler av kroppen dersom man er uforsiktig og ikke har god hygiene. Hvis du for eksempel tar på et herpes sår og deretter tar på en annen del av kroppen, for eksempel pannen, kan viruset lett smitte dit også. Videre er det ekstra farlig hvis du tar på øyet etter å ha plukket på et utbrudd da det kan gi herpes i øyet som videre kan føre til varig blindhet.

Når du først har fått et utbrudd, er det viktig å ta følgende forhåndsregler for å hindre spredning:

  • Unngå å kysse (også oralsex) hvis du har forkjølelsessår
  • Hold det berørte området rent og har god håndhygiene
  • Ikke ta på sårene
  • Vask hendene godt hvis de kommer i kontakt med det berørte området

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Relaterte innlegg