helsesjekk for kroppen

Helsesjekk For Kroppen på nett

Diagnose Helsesjekk Lidelser

Helsesjekk uten konsultasjon

Få hjelp på nett til å finne årsaken til dine helseplager uten at du trenger å komme til konsultasjon med en auradiagnose. Auradiagnose er et alternativ til blodprøve, urinprøve, hårmineral-analyse m.mer. Kan brukes ved de fleste tilstander.

Hva er auradiagnose

Alternativ helsesjekk

Helsesjekk for kroppen på nett er basert på auradiagnose som er en metode til å teste og finne årsaken til en persons helseplager i kroppen med. Den baserer seg på kroppens aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan. Auradiagnose er kanskje den beste metoden som finnes i dag til å teste en persons ubalanser i kroppen med.

Hvordan foregår en helsesjekk ?

I auraen registres alt som skjer med kroppen, og hele kroppens tilstand kan måles ut i fra auraens utstråling.

Personen som skal måles trenger ikke være tilstede under selve målingen, men bestiller helsesjekken via nettbutikken. «For at jeg skal kunne utføre helsesjekken trenger jeg navn og fødselsdato». Når jeg mottar bestillingen og den er blitt betalt utfører jeg helsesjekken, du mottar etterpå en detaljert tilbakemelding over helsetilstanden din og om hva du skal gjøre for å gjenopprette balansen igjen. I tillegg får du hjelp via telefonen.

Alternativdoktoren har brukt helsesjekk med auradiagnose siden 1998 og har meget gode resultater med denne metoden til å finne årsaken til folks helseplager uansett hvor de bor i landet og har hjulpet mange til å gjenopprette balansen i kroppen sin.

Hva inneholder helsesjekk med auradiagnose?

Helsesjekken med auradiagnose inneholder vanligvis opplysninger over hva som er årsaken til dine ubalanser som f.eks Hvilke vitaminer og mineraler du mangler og hvor mange prosent som mangler av de forskjellige vitaminene og mineralene. Hvilke organer som er i ubalanse, om det er candida sopp, virus, parasitter, bakterier, betennelser osv i kroppen.

Eventuelt hvilke hormoner som er i ubalanse. Andre ting som kan ha betydning for at du skal kunne gjenopprette balansen i kroppen.
Auradiagnose inneholder også en tilrettelagt behandlingplan som vil være den beste ut i fra din nåværende helsetilstand for å stimulere kroppes egne selvhelbredende krefter til å snu og gjenopprette balansen i kroppen din.

Prøv en helsesjekk med auradiagnose

Er du en av de mange som ikke finner årsaken til dine helseplager eller sykdommer, kanskje er du bare usikker på din helsetilstand.
Prøv en helsesjekk med auradiagnose for å finne årsaken !

Hva er forskjell på blodprøve eller urinprøve ?

  • Aura er et lagringsmedium og auradiagnose gir informasjon om hele kroppens tilstand og viser kroppens helsetilstand.
  • Mens en blodprøve gir deg informasjon om tilstanden i blodet på akkurat det tidspunktet/den dagen prøven tas
  • . Hvis du f eks har spist en banan før blodprøven kan denne vise høyt kaliumnivå, selv om du i virkeligheten kanskje har underskudd på kalium.
  • En urinprøve viser hva og hvor mye som blir skilt ut av kroppen, ikke hva kroppens tilstand er.

Hva gjør helsesjekk med auradiagnose spesiell ?

  • At du kan sjekke helsetilstanden din uten selv å være tilstede under selve testen.
  • At du kan bruke den til alle helsetilstander (også akutt behandling).
  • At du kan oppdage ubalanser på et tidlig stadium og starte med behandlingen for å snu disse tilbake før de utvikler seg til noen sykdom.
  • At du sparer tid og penger ved at du slipper å sitte i lange køer på venteværelser.
  • At du får tilrettelagt den mest effektive behandlingen for deg m.mer.

Ta gjene kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale om erfaringer jeg har gjort, slik at vi sammen kan finne frem til hvordan jeg best kan hjelpe deg.

Relaterte innlegg