Genital herpes

Genital Herpes

Eteriske oljer Herpes simplex

Hjelp for genital herpes med eteriske oljer

Eteriske oljer for genital herpes?

Alternativdoktoren har utviklet individuelle blandinger med eteriske oljer som kan brukes mot genital herpes virus.

Mine blandinger av eteriske oljer til bruk mot genital herpes. er 100% rene og naturlige. og vil ødelegge alle virus effektivt.

Blandingene blir laget med 100% rene eteriske oljer, kun tilsatt plante glyserol og representerer den perfekte naturlige behandling for virus og er trygge å bruke.

I motsetning til bakterier har virus ikke noe stoffskifte, de er ikke i stand til å formere seg, før de har trengt inn i våre celler. Derfor kan man ikke gi dem «gift» uten også å ramme våre egne celler.

Dette er noe av bakgrunnen for, at behandlingen av virusinfeksjoner som regel overlates til pasientens eget immunforsvar.

Det kan være vanskelig å akseptere, når legen sier, at man har en virusinfeksjon, og at den eneste kur, som er, er å la naturen gå sin gang.

Hvordan bruker jeg produktet? –

Eteriske oljer for genital herpes virus bestilles i nettbutikken og består av 3 stk 30 ml flasker. Oljene Blandes I et glass vann og drikkes 3 ganger daglig.

Kroppen absorberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av prosessen, De aktive ingrediensene i blandingen trenger inn i celle membranene og ødelegger viruset.

For å være sikker på at det ikke er flere virus i kroppen må blandingen brukes I 3 måneder for å få full effekt.

Ta gjerne kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

Hva er genital herpes?

Herpes simplex 2 (HSV2) er et virus som infisere nerve cellene i ryggraden (genital herpes) og gir sporadiske og tilbakevendende utbrudd av smertefulle blemmer på kroppen. Tilstanden kategoriseres som en kjønnssykdom. og finnes i dag hos ca. 30% av den norske befolkningen. Nærmere 80% av disse er imidlertid ikke klar over at de er bærere av viruset, da de ikke har hatt noen åpenbare symptomer. Dette er også er hovedgrunnen til at sykdommen sprer seg meget raskt.

Denne formen for herpes utbrudd oppstår på kjønnsorganene, rundt endetarmsåpningen eller på rumpen eller lårene. Viruset smitter først og fremst via seksuell kontakt, og selv om sjansen for å overføre sykdommen til en annen er størst når man har utbrudd, kan smitte også forekomme når man ikke har noen synlige symptomer på sykdommen. På samme måte som med herpes 1, starter utbruddet med små væskefylte blemmer som etterhvert sprekker og tørker ut.

Les hva andre sier Her

Essential Oils Might Be the New Antibiotics

Essential oils to fight superbugs

Have any preclinical (laboratory or animal) studies been conducted using aromatherapy

hva om andre produkter? –

Mange produkter inneholder lidocaine eller benzocaine som er beregnet til å «lindre/bedøve» men er bare delvis effektive og kan føre til allergiske reaksjoner.

Aktuelle kremer og salver kan noen ganger forlenge healingen av HSV utbrudd siden de ikke trenger inn til celle membranen i skinnet. De kan også irritere område rundt utbruddet. Eksperter advarer sterkt mot å bruke noen form for cortisonkrem på herpes da det kan undertrykke immunsystemet og mgenital-herpes-hjelp-med-eteriske-oljererkbart forverre dine utbrudd.

I kontrast, den lave molekylær vekten i eteriske oljer og det faktum at de er fett oppløselig, tillater dem øyeblikkelig å trenge inn til celle membranen uten å forårsake skade hos vertscellen.

Ingen andre aktuelle produkter kan nå inn til celle membranen like hurtig og effektivt som Eteriske oljer.

Hva kan jeg gjøre for å hindre spredning?

De fleste vet at herpes kan smitte til andre personer ved ubeskyttet seksuell omgang, men mange er ikke klar over at sykdommen også kan kan overføres under munnsex. Hvis utbruddet er på et annet sted en det som dekkes av kondomet, som for eksempel låret, kan sykdommen også overføres via hudkontakt med det berørte området.

De fleste er heller ikke klar over at viruset kan smitte til andre deler av kroppen dersom man er uforsiktig og ikke har god hygiene. Hvis du for eksempel tar på et herpes sår og deretter tar på en annen del av kroppen, for eksempel pannen, kan viruset lett smitte dit også. Videre er det ekstra farlig hvis du tar på øyet etter å ha plukket på et utbrudd da det kan gi herpes i øyet som videre kan føre til varig blindhet.

Når du først har fått et utbrudd, er det viktig å ta følgende forhåndsregler for å hindre spredning:

  • Unngå samleie når infeksjonen pågår
  • Hold det berørte området rent og har god håndhygiene
  • Ikke ta på sårene
  • Vask hendene godt hvis de kommer i kontakt med det berørte området
  • Unngå trange klær i underlivsområdet

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *