Forstoppelse-treg mage
mage tarm,  Tjenester

Forstoppelse-treg mage. alternativ medisin

Forstoppelse-treg mage. alternativ medisin

Få  hjelp der du bor med alternativ medisin for forstoppelse treg mage uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Du får hjelp og veiledning på telefon.

Alternativdoktoren har arbeidet med alternativ medisin siden 1998 og har hjulpet mange mennesker over hele landet med å gjenopprette balanse i mage og tarm. For at du skal kunne få hjelp til å lykkes med å snu og rette opp balansen i tarmen og de organene som er årsaken til forstoppelse-treg mage må en først starte med en helsesjekk med aura diagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og for å finne ut hva som er årsaken og hvor en skal starte med behandlingen.

 

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om helsesjekk med aura diagnose her.

 

For å snu alle ubalanser som er involvert med forstoppelse, deles behandlingsprossen inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt. I samarbeid med klienten lager man en behandlings-plan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til forstoppelse.

 

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminre, homeopati, urter ol.

 

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

 

Ønsker du hjelp for forstoppelse kan du bestille her

 

Bestille hjelp for forstoppelse

 

Sliter du med forstoppelse-treg mage.

Forstoppelse og treg mage er en av de mest utbredte plager i befolkningen. Tilstanden arter seg som treg, hard og/eller sjelden avføring. Forstoppelse kan være ubehagelig og vondt. Spiser du fiberrik mat, drikker rikelig med væske og er aktiv, kan du bli bedre.

har man forstoppelse ofte eller i flere uker, så er det som oftes symtomer på at det er noe galt i fordøyelses-systemet ditt som er årsaken til dette og da kan du få hjelp med alternativ medisin til å rette opp årsaken til forstoppelse-treg mage slik at det ikke går utover livskvaliteten din.

Årsaker til forstoppelse

Årsaken til forstoppelse og andre mageproblemer kan være svært mange forskjellige, men det mange ikke er klar over er at det samtidig også er kroppens eget språk som prøver å gi beskjed til deg om at noe er galt i kroppen din.

 

Forstoppelse skyldes i de fleste tilfeller nedbrutt bakteriekultur i tarmen foruten kan det i tillegg være  ubalanse i bukspyttkjertel og milt, bruk av medikamenter, kraftig smertestillende og andre medisiner. Spredning av candida sopp, bakterier, virus i tarm eller organer, allergi m.mer. Forstoppelse er også assosiert med en del andre plager som fibromyalgi og ME . Man ser også høyere forekomst av forstoppelse hos de med cøliaki.

 

Over 100.000 nordmenn kjøper jevnlig legemidler for å lindre enten løs eller hard mage. En av fem har funksjonelle magelidelser, og én av ti sliter med irritabel tarm. Mange blir ofte svært frustrerte i møtet med helsepersonell. Dette kan skyldes at det ikke finnes noen effektiv behandling for tilstanden, og mange har heller ikke tilstrekkelige kunnskaper til å gi gode råd. Mange har gitt opp håpet og tror derfor at det ikke finnes noen hjelp å få for å bli kvitt forstoppelse og mageproblemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *