FAQ – Candida

Faq candida

FAQ – Candida. Spørsmål og svar om candida og behandling av candida sopp (svamp) gjær infeksjoner, vaginal trøske, bakteriell vaginose, underlivsopp m.mer.

Er det mulig å bli kvitt candida helt ?-

JA, med den rette behandlingen er det fullt mulig å bli kvitt candidasoppen i hele kroppen. Alternativdoktoren har siden 1998 hjulpet mange menesker i fra hele Norge med å bli kvitt candida soppen og mange har fått ett helt nytt liv som de sier selv.

Hvorfor er det så vanskelig å bli kvitt candida ? –

Alternativdoktoren har nesten daglige henvendelser i fra mennesker som sliter med å bli kvitt candida soppen i kroppen. Mange forteller de har holdt på i flere år og har brukt mye penger på forskjellige behandlinger uten at de har lykkes med å bli kvitt candida soppen.
En av årsakene til dette er at de fleste produkter som er på markedet i dag kun fjerner candida soppen i tarmsysemet og ikke den soppen som har spredt seg videre i kroppen. Derfor opplever svært mange at soppen kommer tilbake etter en kort stund.

Candida diett ?-

Mange starter med en candida diett og opplever at de blir bedre når de legger om kostholdet sitt noe som i seg selv er bra, men sannheten er at du ikke fjerner en eneste candidasopp med å legge om til candida diett. Så snart du slutter med dietten opplever de fleste at symptomene er tilbake igjen etter en kort stund. Fordelene med candida diett er imidlertid at du ikke får reaksjoner på maten du spiser og at du føler deg bedre, men ikke lur deg selv eller kroppen din til å tro at du blir kvitt candida soppen på denne måten. Når du går på candida dietten forsetter nemlig den candida soppen som har spredt seg til andre deler av kroppen å bryte ned kroppen din uten at du merker noe særlig til dette og du risiker da at du utvikler enda mer alvorlige sykdomer

Hva trenger jeg for å gjennomføre en komplett Candidabehandling ? –

For at en candidasoppbehandling skal være komplett er det ikke nok å bare bruke candidakur med eteriske oljer til å fjerne soppen, du trenger også en Auradiagnose for måling av kroppens tilstand. Målingen inneholder Informasjon som er viktig for behandlingen av hvilke mineraler og vitaminer du mangler og med en tilrettelegging og oppfølging av behandlingen.
Du trenger ikke være tilstede for å gjøre en Auradiagnose men kan bestille den i nettbutikken og få svaret tilsendt med E-post eller brev. les mer.

Tar du tilskudd av mineraler og vitaminer klarer ikke kroppen å ta disse opp tilfredstillende når det er candidasoppspredning.

De fleste trenger 3 stk 30ml flasker candidakur for å bli kvitt candida soppen i alle deler av kroppen.

I tillegg må du bygge opp og pleie den nedbrutte tarmkulturen slik at du ikke får ny spredning.

Hvordan bruker jeg candidakur ? –

Selve Candidakuren er en blanding av eteriske oljer som blandes i et glass vann og drikkes 3 ganger daglig.

Kroppen absoberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av healing prosessen, De aktive ingrediensene i Candidakur trenger inn i hele kroppen og fjerner effektivt candida soppen og bekjemper bakterie floraen.

I tillegg er det også viktig å tilføre kroppen de mineralene og vitaminene som kroppen har mistet under candidaspredningen samt å bygge opp og pleie tarmkulturen for at candida soppen ikke skal få spre seg på ny.
En candida sopp behandling vil også være individuell og en Komplett instruksjon for behandlingen vil være inkludert med bestilling av en komplett behandling.

Effektiviteten av disse oljene til å behandle candida Gjærsopp infeksjon er uovertreffelig.

Må jeg slutte med sukker og Gjær ? –

De fleste candidakurer anbefaler å kutte ut alt sukker og gjær og i tillegg kutte de matvarene som man reagerer på. Mange synes det kan være svært vanskelig, og klarer derfor ikke alltid å gjennomfør disse kurene.

Med bruk av min candidakur har det vist seg at du ikke trenger å kutte ut alt sukker og gjær, kuren fjerner soppen alikevel, men det er alltid en fordel å minimaliserer sukker så mye som mulig da det fortrenger krom og lager uballanse i buksputtkjertelen og i tillegg ikke er noe bra for kroppen i det lange løp.

Hvor lang tid tar det for å virke? –

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter å bruke candida-kuren. Men for å bli kvitt soppen i hele kroppen vil det ta lenger tid, (for de fleste ca tre måneder).
Det viktigste er å ikke gi opp for tidlig men å fullføre kuren. hvis det er rester av candida igjen i kroppen vil den kunne spre seg igjen. jeg måler med auradiagnose om det er mer candidaspredning igjen i kroppen din.

Tilbake til top

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *