Eteriske oljer for Tannkjøttbetennelse

Behandling med eteriske oljer for Tannkjøttbetennelse, Periodontitt (Pyrea).

Blanding av eteriske oljer for Tannkjøttbetennelse er 100% ren og naturlige. De fleste eteriske oljer er i seg selv antiseptiske og brukes i flere kjente produkter som munnskylevann ol.

Denne anti bakterielle blandingen av eteriske oljer er formulert for både menn og kvinner, og kan brukes mot Tannkjøttbetennelse, tannpine.

Kuren blir laget med 100% rene eteriske oljer, og representerer den perfekte naturlige behandling for Tannkjøttbetennelse og Tannpine.

Hvordan bruker man tannkjøttkur

Tannkjøttkur som består av en blanding eteriske oljer, smøres direkte på tannkjøttet flere ganger daglig og i tillegg brukes mineralet silisium.

Tannkjøttet absoberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemetm som en del av healing prosessen, De aktive ingrediensene i kuren trenger innn i vevet.

Instruksjon for bruk vil være inkludert med ditt produkt.

Hvor lang tid tar det for å virke ?

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter med behandlingen. Det viktigste er å fullføre behandlingen.

Hva er egentlig periodontitt ?

Periodontitt betyr «betennelse i tennenes støttevev», altså i tennenes festeapparat. Det er med andre ord en sykdom som, til forskjell fra tannråte, ikke angriper selve tennene, men deres feste i kjevene. Selv tenner med hel og frisk tannemalje kan rammes av sykdommen. Betennelsen forårsake av bakterier i munnhulen. Dersom bakteriene får feste seg på tennene og bre seg langs tannkjøttranden, utvikles det først en betennelse i selve tannkjøttet. Det er dette som på fagspråket kalles en gingivitt. Om denne betennelsen får utvikle seg videre, angripes også tennenes feste i kjevebeinet. Vi får en periodontitt.

Hva er årsaken til tannkjøttbetennelse ?

Utgangspunktet er at personen som får periodontitt, er det vi kaller en «mottakelig vert». Det hele dreier seg om balansen mellom personens vertssystem og bakterier. Kroppens reaksjon på tennenes bakteriebelegg har stor betydning. Hos noen kan man få store ødeleggelser i festeapparatet i løpet av kort tid, mens hos andre forblir betennelsen i «overflaten» (gingiva) selv etter lang tid. Immunapparatet vårt spiller altså her en viktig rolle. Tannkjøttet blir betent, og det oppstår små lommer mellom tannen og tannkjøttet. Som følge av betennelsen løsner tannkjøttet fra tennene og tannkjøttlommen blir dypere. Får prosessen fortsette, vil kjevebenets nivå etter hvert nærme seg rotspissen og tannen begynner å bli merkbart løs. Til slutt vil sykdommen være kommet så langt at tannen løsner helt og kan falle ut.

Relaterte innlegg