Candida diett: Hvorfor candida diett ikke virker

candida diett

Candida Diett er bra for kroppen din men den fjerner ikke  en eneste candida sopp i kroppen, kun symptomene.

Mange blir anbefalt eller vuderer å legge om til candida diett for å bli kvitt candida sopp i kroppen og tror de fjerner soppen på denne måten. Ikke kast vekk tiden din med bare candida diett.

Candida  er et begrep som refererer til en stor familie av gjær sopp som under normale omstendigheter ikke er noe problem. Dette er fordi en balansert tarmkanal fra munn til endetarmen normalt inneholder en overvekt av gunstige bakterier som holder Candida i sjakk.

Hvordan sprer candida soppen seg i kroppen.

Når det ikke er nok fordelaktige bakterier tilstede i tarmkanalen for å holde Candida under kontroll, forvandles Candida fra en ufarlig tilstand inn i en invaderende tilstand. I denne tilstand, legger Candida soppen  ut lange trevler  eller «røtter» som kan trenge gjennom vev i kroppen.

Candida spredning starter i tykktarmen og sprer seg først langs fordøyelses-kanalen (på dette stadiet merker man svært lite eller ingeting), videre følger den åpningen i fra tolvfingertarmen inn til bukspyttkjertelen og først da begynner det store problemet med candida sopp.

Etter candidasoppen har nådd bukspyttkjertelen kan den nå spre seg til alle organer og til absolutt alle deler av kroppen, slik som candida i munn kjent som trøske, i hodebunnen som flass, eller vaginal gjær infeksjoner m.mer.

Folk bli bedre på Candida Diett men den fjerner ikke soppen

Det typiske scenario for en person som går på Candida Diett er ofte sånt som dette:

  • De føler seg bedre nesten umiddelbart – først og fremst fordi alt sukkeret er fjernet fra kostholdet.
  • De fortsetter på diett en stund kanskje mange måneder eller et år eller mer, og er glade for å se at deres symptomer på Candida overvekst avtar betydelig i denne perioden.
  • Etter en periode, prøver de å gjeninnføre noen av matvarene som ble fjernet bare for å oppdage at symptomene kommer rasende tilbake med full kraft.
  • De innser at det kommer til å være nesten umulig å fortsette med Candida Diett på ubestemt tid etter som det  rett og slett blir for vanskelig å gi opp en rekke matvarer og alle søtsaker for alltid.
  • De mister motet og gir opp.

VIKTIG, hvorfor Candida diett ikke fjerner soppen?

Alternativdoktoren har siden 1998 hjulpet flere tusen mennesker runt om i landet med å fjerne candida sopp i kroppen og har lang erfaring med candida behandling. Jeg har ofte henvennelser i fra mennesker som har prøvd candia diett og en rekke andre behandlinger uten at de har lykkes i å bekjempe soppen i kroppen.

Paradokset er at symptomene sterkt reduseres med candida diett og mange tar også i bruk soppdrepende midler som bare fjerner soppen i tarmen. NB!(olivenbladekstrakt fjerner candida sopp kun i tarmen men ikke i resten av kroppen og organene) og da er man like langt.

Soppen som har sprett seg videre til bukspyttkjertelen og andre deler av kroppen og i forskjellige organer er forsatt tilstede og forsetter med å spre seg og bryter ned kroppen din uten at du lenger har så mye symptomer på dette og du ender ofte opp med å bli diagnostert med en enda mer alvorlig diagnose som f.eks: fibromyalgi, ms, leddgikt, kreft m.mer.

Grunn  : kroppen har selv ingen stoffer eller måter som kan ta knekken på eller fjerne candida soppen som har spredd seg i kroppen. Den holdes kun i sjakk av en sunn bakteriekultur i tarmkanalen. Det nytter heller ikke å prøve å sulte den ut med diett.

De som forteller at de er blitt kvittt candida sopp med candida diett har enten ikke hatt candida sopp spredning eller så er sjangsen stor for at de lyver, men ingen regel uten unntak det finnes alltid et enkelt tillfelle.

konklusjon: ikke  kaste bort tiden med med bare Candida Diett. Det fungerer ikke, og du vil til slutt føle deg frustrert i din innsats for å bli kvitt candida på lang sikt.

Hvordan er den beste måten for å bekjempe Candida ?

Alternativdoktoren har i mange år studert sine klienter med auradiagnose og har utviklet egne produkter og en bedre metode for candida behandling.
Den er blitt den beste og mest sikkre metoden som er på markedet i dag til å behandle 0g bli kvitt candida sopp spredning og candida allergier med.

Selve Candidakuren er laget med 100% rene eteriske oljer og representerer den perfekte naturlige behandling for candida. Candidakur er formulert for både menn og kvinner og vil eliminere alle former av candida sopp, gjær infeksjoner, inkludert vaginal trøske og bakteriell vaginose.

Du kan lese mer om candida her: alt om sopp og soppinfeksjoner

Symptomer på Candida Spredning

Symptomer på Candida overvekst er mange og det kan være at du er omtåket i hode om morgenen etter en våkner (hjerne tåke), fordøyelsesproblemer av alle slag eller en rekke hud problemer m.mer.

Her er noen av de vanligste symptomer assosiert med spredning av candida (Soppinfeksjon):

Trøske – Sår hals – Oppblåsthet – luft i magen – Forstoppelse – Diaré – Migrene – Trøtthet – Vaginitius – Omtåket i hode – Kløe – Acne – Hyperaktivitet – Sinus Betennelse – Irritabilitet – Svimmelhet – Lav sexlyst – fotsopp – Kronisk smerte – muskelsvakhet – Alkoholisme – Astma – Addisons sykdom – kronisk utmattelsessyndrom – kreft – Irritabel tarm-syndrom – PMS – Depresjon – Angstlidelser – Psoriasis – leddgikt – m.mer.

Mange kvinner plaget av gjentagende gjær infeksjoner innser ikke at kilden til problemet  faktisk kan være deres kosthold og sykdomsfremkallende tilstand i tarm miljøet. Bruk av medikamenter og kremer for å løse problemet kan ofte bare være en midlertidig løsning når kilden til problemet ikke blir gjort noe med.

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort, slik at vi sammen kan finne frem til hvilken bistand jeg kan gi deg.

Er du usikker på om du har candida sopp spredning eller ønsker behandling kan du bestille en alternativ helsesjekk

Bestille alternativ helsesjekk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *