den skjulte folkesykdommen

Candida – Den skjulte folkesykdommen

Candida Lidelser Mageproblemer

Candida den skjulte folkesykdommen

CandidaDen skjulte folkesykdommen. Opp mot 70% av den europeske befolkningen går med candida infeksjon i kroppen, mange uten selv å være klar over dette.

Ett av de største problemene med candida infeksjon er at legen ikke har noen måleinstrumenter eller enkle tester, som kan finne ut om en person har overvekst av candida sopp eller ikke.

Hva sier legen

Medisinske studenter lærer om sopp- og gjærproblemer, men bare på en begrenset måte De vet at babyer får trøske og trenger anti-soppbehandling. Kvinner får vaginal Candida sopp infeksjoner. Disse er godt aksepterte problemer, men mer subtile problemer knyttet til gjær blir vanligvis ignorert og ikke knyttet til pasientens klager. Du kan se hvorfor det kan bli så forvirrende.

ikke medisinsk diagnose

Candida infeksjon regnes i dag som en «ikke medisinsk diagnose», det er derfor ofte lite hjelp å få i fra det offentlige helsevesenet eller av legen. Av alle de forhold som påvirker helsen til både menn og kvinner, er candida-infeksjon i kroppen kanskje den mest plagsomme på grunn av det store antallet irriterende plager – og til og med kroniske sykdommer – det føre til. Den kan også være den mest difuse tilstanden uten noe særlig symtomer.

Hjelp med candida infeksjon

candida infeksjon den skjulte folkesykdommen er et resultat av 20 års erfaring med behandling og forsking på candida infeksjon i kroppen. Her vil du finne hjelp og behandling til hvordan du kan bli kvitt alle former for candida-infeksjon i kroppen.

Hva er candida

Candida Albicans er en type mikro-organisk gjærsopp som naturlig forekommer i små mengder på huden og i munnen, tarmene og skjeden.

Candida forårsaker normalt ikke sykdom med mindre noen slags forhold forårsaker at soppen multipliserer og sprer seg i kroppen. Dette forårsaker en candidaovervekst som også kalles for candidasis og krever behandling for å få den under kontroll.

Candida test med auradiagnose

Candida test er en metode til å teste og finne ut om en person har overvekst av candida sopp i kroppen. Den baserer seg på kroppens aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan. Auradiagnose er kanskje den beste metoden som finnes i dag til å teste om en person har spredning av candidasopp i kroppen

Candida Infeksjon

Her finner du alt du trenger å vite om candida infeksjon

Relaterte innlegg