Bakterieinfeksjoner
Kurer,  Tjenester

Bakterieinfeksjoner

Bakterieinfeksjoner

Eteriske oljer for bakterieinfeksjoner, et alternativ til antibiotika

Behandling av bakterier

Mine spesial blandinger til behandling av Bakterier er 100% rene og naturlige. De vil eliminere alle former av skadelige Bakterier effektivt.

Disse anti bakterielle blandingene av eteriske oljer er formulert for både menn og kvinner, og viser seg å eliminere Bakterier skånsomt og effektivt.

Kurene blir laget med 100% rene eteriske oljer, kun tilsatt planteglyserol og representerer den perfekte naturlige behandling.

Noen av behandligene er ferdige blandinger klare til bruk, mens andre blir individuelt tilpasset den enkelte for effektivt å eliminere Bakterier.

 

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

 

Bestille nå

Litt om eteriske oljer

Aromaterapi er bruken av essensielle oljer fra planter for helbredelse og har i fra tidligere kulturer vært kjente for å kunne bekjempe bakterier og virus, til å lege sår, kvikke oss opp eller få oss til å slappe av. I forbindelse med antibiotikaresistente bakterier så har interessen igjen for eteriske oljer blusset opp og det er blitt gjort flere labratorieforsøk med eteriske oljer som peker i den rettningen. Alternativdoktoren har i mange år brukt eteriske oljer i sine behandlinger og har gode tilbakemeldinger fra klienter som har brukt disse.

 

Essential Oils Might Be the New Antibiotics

Essential oils to fight superbugs

Have any preclinical (laboratory or animal) studies been conducted using aromatherapy

Hva er bakterier?

Bakterier er små, selvstendige organismer med bare en celle. De formerer seg ved deling. Det finnes masse godartede bakterier på huden, i munn og nese, øreganger, tarmkanalen og i skjeden, faktisk har vi betydelig flere bakterieceller enn kroppsceller. Vanligvis lever de i fredelig sameksistens med vertsmennesket sitt, bare når de inneholder sykdomsfremkallende arvestoff som streptokokk A, eller når de kommer på feil sted, kan de føre til sykdom. Bakterier fra endetarmen som kommer inn i blæren via urinrøret og fører til blærekatarr, er eksempel på det siste.

Hvordan behandles bakterieinfektioner?

Bakteriekur blandes i et glass vann og drikkes.

Kroppen absoberer oljen direkte inn i blodstrømmen og immune systemet som en del av healing prosessen, De aktive ingrediensene i kuren trenger inn i celle membranene og fjerner effektivt bakterie floraen..

Komplett instruksjon for bruk vil være inkludert med ditt produkt. Effektiviteten av disse oljene til å behandle Bakterier er uovertreffelig.

Hvor lang tid tar det for å virke? –

Behandlings prosessen vil variere fra person til person. Mange vil erfare en umiddelbar forandring etter de starter med behandlingen. Det viktigste er å ikke gi opp, men å fullføre behandlingskuren.

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *