Vitamin og mineralsjekk

Vitamin og mineralsjekk

Sjekk hvilke vitaminer og mineraler du mangler og forebygge mange av sykdommene som skyldes vitamin og mineralmangler.

Nå kan du også få behandling av Alternativdoktoren for dine plager og sykdommer via Internett og oppfølging av behandlingen med E-post eller telefon uansett hvor i landet du bor. Alternativdoktoren har mange års erfaring med Internettbehandling.

Hvilke vitaminer og mineraler trenger vi ?

Alle trenger ikke det samme. Behovet vil henge sammen med alder, kjønn, fysisk og psykisk aktivitetsnivå osv. Dessuten vil du ha andre behov hvis du f.eks. er gravid, Slanker deg, Stresser eller røyker osv.

Mangler av vitaminer og mineraler fører til at kroppen utvikler sykdom, for at vi skal bli friske må vi derfor alltid gjenopprette vitamin og mineralmanglene.
Det er ikke nok å ta en Multivitamintablett da de ikke er tilpasset alle disse behovene.

Vitaminer og mineraler blir i dag stadig mer brukt i behandlingen av langvarige kroniske sykdommer, og gis ofte som støttebehandling i kombinasjon med vanlig skolemedisinsk behandling.

Måling av vitamin og mineralballansen skjer med hjelp av auradiagnose og du får svaret tilbake på E-post eller brev med hvilke vitaminer og mineraler du mangler, hvor mye du mangler, og hvordan du skal gjøre for å få tilbake vitamin og mineralballansen din, (enklere kan det ikke bli).

Hvorfor auradiagnose og ikke blodprøve eller urinprøve ?

  • Aura er et lagringsmedium og auradiagnose gir informasjon om hele kroppens tilstand og viser kroppens Vitamin og mineralinnhold.
  • En blodprøve gir deg kun informasjon om Vitamin og mineralnivået på akkurat det tidspunktet / den dagen prøven tas. Hvis du f eks har spist banan før blodprøven kan denne vise høyt kaliumnivå, selv om du i virkeligheten kanskje har underskudd på kalium.
  • En urinprøve viser hvilke mineraler og hvor mye som er blitt skilt ut av
    kroppen, ikke hva kroppens vitamin eller mineralinnhold er.

Hvem bør måle vitamin og mineralmangelen ?

Folk i alle aldre, fra babyer til pensjonister, personer som har det dårlig uten at de har en forklaring på hvorfor, eller hvis en behandling ikke gir det ønskede resultat.
Toppidrettsfolk, mennesker som konstant må prestere og er avhengige av at kroppen fungerer optimalt. Hvis du er overvektig og ikke klarer å slanke deg, i forebyggende øyemed før eventuelle sykdommer dukker opp.

Hvordan skjer målingen?

En av fordelene med auradiagnose er at auradiagnosen kan utføres på avstand uten at klienten selv trenger å være til stede, du sliper også å prøve deg fram med forskjellige behandlinger, og du slipper å sitte i Kø på venteværelse, samtidig som du sparer både tid og penger på en mer sikker og effektiv behandling.

Først går du til Nettbutikken og bestiller en alternativ helsesjekk. Etter at jeg har mottatt betaling for din bestilling utføres målingen, og du mottar på din E-post eller via brev resultatet av målingen. Du leser igjenom resultatet og tar kontakt med meg på telefon for en gjenomgang av resultatet og eventuelt andre
spørsmål som du lurer på.

Bestille nå

For mer informasjon ring mobil: 901 60 422

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å rette opp de grunnleggende årsakene til dine plager, sykdommer og å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt til å gjenopprette den naturlige balanse.
Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *