Pollenallergi – få hjelp med alternativ medisin

pollenallergi

Pollenallergi få hjelp med alternativ medisin

Få hjelp der du bor til egenbehandling med alternativ medisin for allergier uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Du får oppfølging og veiledning på telefon.

For at du skal kunne lykkes med å snu og rette opp balansen i de organene som er årsaken til pollenallergi må en først starte med en alternativ helsesjekk med aura diagnose for å få et helhetsbilde av helsetilstanden din og i hvilke organer årsaken ligger.

Jeg finner da frem til hva som må gjøres for at du skal kunne snu og rette opp din tilstand, gjennom å adressere årsaken i stedet for å behandle symptomer. Du mottar helsesjekken på din E-post og får i tillegg hjelp og veiledning på telefonen.


En helsesjekk med aura diagnose er et alternativ til blodprøve, urinprøve hår mineral-analyse m.mer og er en metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om helsesjekk med aura diagnose her.

 

Selve behandlingsprossen deles inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt . I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer kroppens egne selvhelbredende krefter  til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til pollenallergi.

 

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at pasienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at pasienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminre, homeopati, urter ol.

 

NB! Markedsføringsloven i Norge, setter en rekke begrensninger om hva som er lov å skrive angående virkninger av alternativbehandling.

 

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort.

 

Ønsker du hjelp for pollenallergi kan du bestille her

 

Bestille hjelp for Pollenallergi

 

Hva er pollenallegi ?

Pollenallergi gir ofte mye nysing. Du kan også få rennende, kløende og tett nese. Noen hoster eller får rennende, røde og kløende øyne. Du kan også oppleve kløe i svelget. Personen føler seg ofte trett og uopplagt og får nedsatt konsentrasjonsevne. Mange opplever at sykdommen går ut over arbeid og skoleresultater. I dag har om lag 1 000 000 nordmenn pollenallergi.

 

De pollentypene som har størst betydning ved allergi i Norden kommer fra tresortene bjørk, or og hassel, fra forskjellig type gress og fra ugressplanten burot. Dette er vindbestøvede planter med lette pollen som kan drive langt med vinden. I tillegg kommer pollen fra Salix (selje, pil og vier). Pollen fra Salix spres hovedsakelig med insekter, ved store mengder også med vinden.

Hva er årsaken til pollenallegi ?

Pollenallergi skyldes at man reagerer allergisk på visse proteiner som finnes i noen pollentyper. Årsaksfaktorene til at kroppen utvikler pollenallergi kan være flere men innvolverer ubalanse i flere av kroppens organer som: Bukspyttkjertel og Blære med hovedårsak i Milt. Disse ubalansene kan rettes opp igjen med alternativ medisin slik at du kan bli kvitt pollenallergi.

 

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *