Mage Tarm. Hjelp for mageproblemer

mage tarm hjelp for mageproblemer

Velkommen til hjelp for mageproblemer med alternativ medisin.

Finn årsaken og få hjelp og behandling med alternativ medisin for de fleste mageproblemer som Luft i magen, Diare, Løs mage, Forstoppelse, Irritabel tarm, Candida sopp spredning, Matintoleranse, Magesmerter, Cøliaki, Crohns sykdom m.mer.

Mage tarm. Ingen andre plasser i kroppen er så mange av kroppens prosesser og organer involvert som i mage og tarmsystemet. Svært mange mennesker sliter med mageproblemer og på Norske apotek er middler for mageproblemer de mest solgte produktene. Over 100.000 nordmenn kjøper jevnlig legemidler for å lindre enten løs eller hard mage.

 

Det mange ikke er klar over er at Mageproblemer samtidig også er kroppens eget språk til å gi beskjed om at noe er galt i kroppen din, og magen fungerer som et barometer på din helsetilstand. Nesten alle organer er på en eller annen måte involvert i mage og tarmsystemet ditt. Går en lenge med mageproblemer risikerer man å utvikle mer alvorlige sykdommer. Hos alternativdoktoren kan du få hjelp til å snu og rette opp ubalansene som er åraken til dine mageproblemer slik at du blir kvitt disse og blir frisk.

Hvordan få hjelp med alternativ medisin ?

Nå kan du få effektiv hjelp der du bor med alternativ medisin for de fleste mageproblemer uten at du selv trenger å komme til konsultasjon, og I tillegg få hjelp og veiledning på telefon slik at du kan gjenopprette balansen i kroppen din.

Alternativdoktoren har arbeidet med alternativ medisin siden 1998 og har hjulpet mange mennesker over hele Norge med å bli kvitt plager i mage og tarm. For at du skal kunne lykkes med å snu og rette opp balansen i tarmen og de organene som er årsaken til dine mageproblemer må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og hva som er årsaken til dine mageproblemer.

Jeg finner da frem til hva som må gjøres for at du skal kunne snu og rette opp din tilstand, gjennom å adressere årsaken i stedet for å behandle symptomer. Du mottar helsesjekken på din E-post og får i tillegg hjelp og veiledning på telefonen.

 

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en meget effektiv metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

 

Selve behandlingsprossen deles inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt . I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til dine mageproblemer.

Innlegg og tema om mageproblemer

Nedenfor kan du lese mer og bestille hjelp og behandling for de forskjellige mageproblemene.

 

Irritabel tarm (IBS)

Irritabel tarm (IBS) Hjelp med alternativmedisin

Få hjelp med alternativ medisin for Irritabel tarm (IBS) Har du fått diagnosen Irritabel tarm, vil jeg gjerne bidra til ...
Les Mer…
Diare løs mage

Diare! Løs mage behandling

Få hjelp med alternativ medisin for diare og løs mage. Sliter du ofte ofte med Diare og løs mage, er ...
Les Mer…
Forstoppelse

Forstoppelse Treg mage.

Hjelp med alternativ medisin for forstoppelse Sliter du – med forstoppelse, treg mage, vil jeg gjerne bidra til å gjenopprette ...
Les Mer…
Luft i magen

luft i magen – hjelp med alternativmedisin

Velkommen! Hjelp og behandling for luft i magen, mageproblemer, magesmerter og diaré eller forstoppelse? m.mer med alternativ medisin for å ...
Les Mer…
Hva er candida

Hva er candida

Velkommen og Takk for at du kom hit! Hva er candida - soppinfeksjoner (svamp) candida albicans candida infeksjoner, vaginal trøske ...
Les Mer…
Fant ikke noen innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *