luft i magen – hjelp med alternativmedisin

Luft i magen

Velkommen!

Hjelp og behandling for luft i magen, mageproblemer, magesmerter og diaré eller forstoppelse? m.mer med alternativ medisin for å gjennopprette balanse i fordøyelsen din.

Det er ikke uvanlig å ha luft i magen en gang i blant, men har man luft i magen ofte eller hver dag, så er det som oftes symtomer på at det er noe galt i fordøyelses-systemet ditt som er årsaken til dette og da kan du bruke alternativ medisin til å rette opp dette slik at det ikke går utover livskvaliteten din. Stadig flere mennesker har mageproblemer og på norske apotek er middler for mageproblemer de mest solgte produktene.

Ingen annen plass i kroppen kan årsakene være flere til alvorlige sykdommer, ubalanser og problemer enn i fordøyelsen.

Årsaken til luft i magen ?

Årsaken til luft i magen og andre mageproblemer kan være svært mange forskjellige, men det mange ikke er klar over er at det samtidig også er kroppens eget språk som prøver å gi beskjed til deg at noe er galt i kroppen din.

 

Ofte kan det være så enkelt som mangler av vitaminer og mineraler og/eller ubalanse i bukspyttkjertel, litt mer alvorlig er betennelse i bukspyttkjertel, det kan også være spredning av candida sopp med ubalanse i en rekke organer, Det kan være mangler av ensymer i fordøyelsen, virus i fordøyelsen, mangler av gode tarmbakterier, andre bakterier, ubalanse i organer m.mer.

 

Mange oppsøker legen for luft i magen og mageproblemer og de fleste oppdager at det er lite legen kan gjøre for luft i magen og mageproblemer enn å gi gode råd og henvisning til apotek for kjøp av lindrende legemidler. Mange har gitt opp håpet og tror derfor at det ikke finnes noen hjelp å få for å bli kvitt luft i magen og mageproblemer. Over 100.000 nordmenn kjøper jevnlig legemidler for å lindre enten løs eller hard mage. En av fem har funksjonelle magelidelser, og én av ti sliter med irritabel tarm.

Hvordan kan jeg bli kvitt luft i magen

Nå kan du få effektiv hjelp der du bor med alternativ medisin for luft i mage og mageproblemer uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Du får hjelp og veiledning på telefon med hva du skal gjøre.

Alternativdoktoren har arbeidet med alternativ medisin siden 1998 og har hjulpet mange mennesker over hele landet med å bli kvitt plager i mage og tarm. For at du skal kunne få hjelp til å lykkes med å snu og rette opp balansen i tarmen og de organene som er årsaken til luft i magen må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og for å finne ut hva som er årsaken og hvor en skal starte med behandlingen.

 

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en meget effektiv metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

 

For å snu alle ubalanser som er involvert med Luft i magen, deles behandlingsprossen inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt. I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til luft i magen.

 

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminre, homeopati, urter ol.

 

 

Ønsker du hjelp med å bli kvitt luft i magen bestiller du startpakken luft i magen i nettbutikken. Når jeg har mottatt bestillingen og den er blitt betalt gjør jeg en alternativ helsesjekk av deg og finner ut hva som er årsaken til dine ubalanser og hva du må gjøre for at du skal bli kvitt luft i magen eller andre mageproblemer og gjennopprette balansen igjen.

Du mottar helsesjekken på E-post og får hjelp og oppfølging på telefon hvordan du skal gå frem for å rette opp igjen balansen i kroppen.

Bestille Nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *