Irritabel tarm (IBS) Hjelp med alternativmedisin

Irritabel tarm (IBS)

Få hjelp med alternativ medisin for Irritabel tarm (IBS)

Har du fått diagnosen Irritabel tarm, vil jeg gjerne bidra til å gjenopprette balanse. Er du en av de mange som har prøvd forskjellige behandlinger for så og oppdage at det ikke virker og gitt opp håpet at det finnes noe som hjelper?

Irritabel tarm syndrom er en fellesbetegnelse for flere plager som har med tarm og fordøyelse å gjøre. Irritabel tarm er en av de vanligste årsakene til konsultasjoner hos legen, og det er estimert at mellom 9-23% av befolkningen er rammet.

Typiske symptomer på irritabel tarm-syndrom

Hva er årsaken til Irritabel tarm

Årsaken til Irritabel tarm syndrom og andre mageproblemer kan være svært mange forskjellige, men det mange ikke er klar over er at det samtidig også er kroppens eget språk som prøver å gi beskjed til deg at noe er galt i kroppen din.

 

Diagnosen irritabel tarm involverer i de fleste tillfeller ubalanse i bukspttkjertel og milt i tillegg kan det være nedbrutt bakterikultur Spredning av candida sopp, bakterier, virus i tarm eller organer, allergi m.mer. Irritabel tarm er også assosiert med en del andre plager som fibromyalgi og ME . Man ser også høyere forekomst av Irritabel tarm hos de med cøliaki.

 

Mange pasienter med Irritabel tarm syndrom er ofte svært frustrerte i møtet med helsepersonell. Dette kan skyldes at det ikke finnes behandling for tilstanden, og mange har heller ikke tilstrekkelige kunnskaper til å gi gode råd. Mange har gitt opp håpet og tror derfor at det ikke finnes noen hjelp å få for å bli kvitt irritabel tarm og mageproblemer. Over 100.000 nordmenn kjøper jevnlig legemidler for å lindre enten løs eller hard mage. En av fem har funksjonelle magelidelser, og én av ti sliter med irritabel tarm.

Hjelp med alternativ medisin for Irritabel tarm

Nå kan du få effektiv hjelp der du bor med alternativ medisin for Irritabel tarm uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Du får hjelp og veiledning på telefon med hva du skal gjøre.

Alternativdoktoren har arbeidet med alternativ medisin siden 1998 og har hjulpet mange mennesker over hele landet med å gjenopprette balanse  i mage og tarm. For at du skal kunne få hjelp til å lykkes med å snu og rette opp balansen i tarmen og de organene som er årsaken til Irritabel tarm må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og for å finne ut hva som er årsaken og hvor en skal starte med behandlingen.

 

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en meget effektiv metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

 

For å snu alle ubalanser som er involvert med Irritabel tarm, deles behandlingsprossen inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt. I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til Irritabel tarm.

 

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminer, homeopati, urter ol.

For mer informasjon ta kontakt på tlf:90160422

Start pakke

Ta ansvar for din helse i dag og bestill hjelp for Irritabel tarm


F7BF289B-CFAA-4710-A9C5921C28984408-AE77B28F-CC86-4AB1-BD10102138E51521

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *