Hjelp for hjerteproblemer

Hjerteproblemer hjelp med alternativmedisin

Hjelp for hjerteproblemermed alternativ medisin

Hjelp med alternativ medisin for hjerteflimmer, hjertebank, høyt blodtrykk, kolestrol og hjerteinfarkt, m.mer.

Hjerteproblemer

Hjerte- og karsykdommer er hyppig forekommende og er den viktigste dødsårsaken i Norge i dag. Hjertesykdom innbefatter sykdomstilstander i selve hjertemuskelen, i hjerteklaffene, i blodforsyningen til hjertet og forstyrrelser i hjerterytmen. Sykdom i blodårene omfatter først og fremst åreforkalkning, høyt blodtrykk og utposning eller sprekk på pulsårene (aortaaneurisme).

Forkalkning i blodårene (arteriosklerose) utgjør den største gruppen av sykdomstilfellene innen hjerte-karsykdommene. Avleiring av kolesterol og kalk i blodåreveggen kan føre til innsnevringer og redusert blodtilførsel og i verste fall tilstopping av en blodåre. En delvis tilstopping av blodårene til hjertet, de såkalte kransårene, gir symptomer i form av angina pectoris (hjertekrampe). Dersom disse blir nesten tette eller helt tette, oppstår et hjerteinfarkt. En tilstand med forkalkning i kransårene kalles koronarsykdom. Hvis pulsårene til hjernen tilstoppes, fører dette til hjerneslag. Hjerneslag kan også forårsakes av en blødning i hjernens blodårer. Man kan også få forsnevringer i pulsårene til indre organer eller i pulsårene til armer og spesielt ben. Når dette skjer i blodårene i ben

Hvordan få hjelp med alternativ medisin ?

Få hjelp der du bor med alternativ medisin for de fleste hjerteproblemer uten at du selv trenger å komme til konsultasjon, og I tillegg få hjelp og veiledning på telefon slik at du kan gjenopprette balansen i kroppen din.

Alternativdoktoren har arbeidet med alternativ medisin siden 1998 og har hjulpet mange mennesker over hele Norge med  hjerteproblemer. For at du skal kunne lykkes med å rette opp balansen i de organene som er årsaken til dine hjerteproblemer må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og hvor årsaken ligger.

Jeg finner da frem til hva som må gjøres for at du skal kunne snu og rette opp din tilstand, gjennom å adressere årsaken i stedet for å behandle symptomer. Du mottar helsesjekken på din E-post og får i tillegg hjelp og veiledning på telefonen.

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en  metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

Selve behandlingsprossen deles inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt . I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet med behandlingen er å stimulerer dine egne selvhelbredende krefter i kroppen til å gjenopprette den naturlige balanse i de organer og prosser som er årsaken til dine hjerteproblemer.

 

Innlegg og tema om hjerteproblemer

Nedenfor kan du lese mer og bestille hjelp og behandling for de forskjellige hjerteproblemene.

 

Hjerteproblemer hjelp med alternativmedisin

Hjelp for høyt blodtrykk med alternativ medisin

Hjelp for høyt blodtrykk med alternativ medisin Snu og fjern årsaken til høyt blodtrykk med alternativ medisin  slik at du ...
Les Mer…
hjerteinfarkt

Hjerteinfarkt – hjelp med alternativ medisin

Hjelp med alternativ medisin for hjerteinfarkt Få hjelp til å balansere årsaken for hjerteinfarkt med alternativ medisin. Hvert år blir ...
Les Mer…

01D21AA3-B72B-43FD-9CBA7B210FCAFDCF-23973302-A8B5-45E7-BA2E7E2B84CA744E

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *