Helsesjekk med aura diagnose

candida

Helsesjekk med aura diagnose er et alternativ til blodprøve, urinprøve, hår mineral-analyse m.mer.

Finne årsaken til dine helseplager uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Få oppfølging og veiledning på telefon eller E-Post slik at du kan behandle dine plager selv og gjenopprette balansen i kroppen.

Alternativ helsesjekk
Ditt virkelige selv

Helsesjekk med aura diagnose er en metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppens aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan.

Hva kan helsesjekk med aura diagnose brukes til ?

I auraen registres alt som skjer med kroppen, og hele kroppens tilstand kan måles ut i fra auraens utstråling.
Alternativ helsesjekk kan måle alle typer ubalanser både akutte og kroniske. den kan oppdage ubalanser som er under utvikling slik at en kan starte med behandling lenge før det får utvikle seg til noen sykdom.

Personen som skal måles trenger heller ikke være tilstede under selve målingen, men kan bestille helsesjekken via nettbutikken eller telefon. Når jeg mottar Bestillingen og den er blitt betalt utfører jeg Målingen, du mottar etterpå en detaljert tilbakemelding over helsetilstanden din og hva du skal gjøre for å gjenopprette balansen igjen.

Alternativdoktoren har brukt helsesjekk med aura diagnose siden 1998 og har meget gode resultater med denne metoden for å finne årsaken til folks helseplager uansett hvor de bor og har hjulpet mange til å gjenopprette balansen i kroppen sin.

Hva inneholder en helsesjekk med aura diagnose?

En helsesjekk med aura diagnose inneholder vanligvis opplysninger over hva som er årsaken til dine ubalanser som f.eks hvilke organer som er i ubalanse og hvilke vitaminer og mineraler du mangler og hvor mange prosent som mangler av de forskjellige vitaminene og mineralene.

Om det er virus, parasitter, candidasopp, bakterier, betennelser osv i kroppen. Eventuelt hvilke hormoner som er i ubalanse. Andre ting som kan ha betydning for at du skal kunne gjenopprette balansen i kroppen.
Aura diagnosen inneholder også en tilrettelagt behandlingplan som vil være den beste ut ifra din nåværende helsetilstand for å stimulere kroppes egne selvhelbredende krefter til å snu og gjenopprette balansen i kroppen.

Er du en av de mange som er trøtt og sliten med lite overskudd eller som ikke finner årsaken til dine plager og sykdommer eller er du bare usikker på din helsetilstand.
Prøv en helsesjekk med aura diagnose for å finne årsaken !

Hva er forskjell på blodprøve eller urinprøve ?

Aura er et lagringsmedium og aura diagnose gir informasjon om hele kroppens tilstand og viser kroppens helsetilstand.

Mens en blodprøve gir deg informasjon om tilstanden i blodet på akkurat det tidspunktet/den dagen prøven tas. Hvis du f eks har spist en banan før blodprøven kan denne vise høyt kaliumnivå, selv om du i virkeligheten kanskje har underskudd på kalium.

En urinprøve viser hva og hvor mye som blir skilt ut av kroppen, ikke hva kroppens tilstand er.

Hva gjør alternativ helsesjekk spesiell ?

  • At du kan sjekke helsetilstanden din uten selv å være tilstede under selve målingen.
  • At du kan bruke den til alle helsetilstander (også akutt behandling).
  • At du kan Oppdage ubalanser på et tidlig stadium og starte med behandlingen
    for å snu disse tilbake før de utvikler seg til noen sykdom.
  • At du sparer tid og penger ved at du slipper å sitte i lange køer på venteværelser.
  • At du får tilrettelagt den mest effektive behandlingen for deg m.mer.

Hva kan jeg få hjelp med ?

En helsesjekk med aura diagnose kan benyttes for alle helseplager og ubalanser som du bruker din lege til.

 

NB! Markedsføringsloven i Norge, setter en rekke begrensninger om hva som er lov å skrive angående virkninger av alternativbehandling.

 

Ta kontakt med Alternativdoktoren på mobil: 901 60 422. for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort, slik at vi sammen kan finne frem til hvordan jeg best kan hjelpe deg.

Helse pakke

Ta ansvar for din helse og bestill en helsesjekk  med aur diagnose og finn årsaken til dine ubalanser


EBF45F82-FD8D-4016-950C94ABB55B76D1-22D1710D-2E93-4EC3-BBF170D27478501A

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *