Fibromyalgi – hjelp med alternativ medisin

Fibromyalgi

Fibromyalgi – hjelp med alternativ medisin

Få hjelp der du bor til egenbehandling med alternativ medisin for Fibromyalgi uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. I tillegg får du hjelp og veiledning på telefon med hva du skal gjøre.

Alternativdoktoren har lang erfaring med fibromyalgi-behandling og for at du skal kunne lykkes må en først starte med en alternativ helsesjekk med aura diagnose for å få et helhetsbilde av helsetilstanden din og hvor årsaken ligger.

 

Jeg finner da frem til hva som må gjøres for at du skal kunne styrke immunforsvaret ditt slik at kroppens egne selvhelbredende krefter settes i gang til å rette opp balansen i kroppen, gjennom å adressere årsaken i stedet for å behandle symptomer. Du mottar helsesjekken på din E-post og får i tillegg hjelp og veiledning på telefonen.

 

Selve behandlingsprossen deles inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt og kombinerer forskjellige behandlinger innenfor alternativ medisin som er egner seg til å snu årsakene og gjennopprette balanse i de forskjellige organene som er i ubalanse, slik at du slipper alle ubehag som følger med fibomyalgi.

helsesjekk med aura diagnose

En helsesjekk med aura diagnose er et alternativ til blodprøve, urinprøve hår mineral-analyse m.mer og er en metode til å måle og finne ubalanser i kroppen med og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighets erkjennelse til ett høyere plan. Les mer om helsesjekk med aura diagnose her.

 

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at pasienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at klienten setter seg inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke en del tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , mineraler, vitaminer, homeopati, eteriske oljer, urter ol.

 

NB! Markedsføringsloven i Norge, setter en rekke begrensninger om hva som er lov å skrive angående virkninger av alternativbehandling.

 

Ønsker du hjelp eller vil du ha mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg. Ring 901 60 422 for en uforpliktende samtale for mer informasjon om erfaringer jeg har gjort, slik at vi sammen kan finne frem til hvilken bistand jeg kan gi deg.

 

Bestille nå

 

Hva er Fibromyalgi, Kronisk utmattelsessyndrom.

Fibromyalgi er en ubalanse som mange opplever å møte manglende forståelse for både fra helsevesenet og fra samfunnet forøvrig, da sykdommen ikke gir noen umiddelbart synlige symptomer. Er du en av de som har prøvd mange forskjellige ting for å så og oppdage at det ikke virker og gitt opp håpet at det finnes noe som hjelper? vil jeg gjerne bidra til at du kan få hjelp.

Hvilke symptomer er vanlige?

Fibromyalgi er ofte forbundet med en lang rekke varierende og diffuse symptomer over hele kroppen og personer som lider av fibromyalgi kan også oppleve noen av disse symptomene:

 • Nedsatt smerteterskel
 • Kroniske betennelser
 • Utmattelse ( ekstrem tretthet)
 • Irritabel tarm syndrom (en tilstand i fordøyelseskanalen som forårsaker luftssmerter og oppblåsthet)
 • Blir lett irritert eller stresset
 • Dype og verkende smerter som kan flytte seg vilkårlig rundt i hele kroppen
 • Frysninger og kuldefølelse i kroppen
 • Stivhet i muskler og ledd som kan være spesielt ille om morgenen
 • Søvnløshet
 • Nedsatt immunforsvar
 • Problemer med kognitive prosesser og konsentrasjonsvansker
 • Dårlig korttidshukommelse
 • Muskelsmerter som blir verre ved væromslag
 • Hodepine
 • Svimmelhet
 • Følelse av at fingre eller tær har hovnet opp
 • overfølsomhet for lys og lyd
 • Nummenhet og prikking i armer, hender og føtter
 • Nevropatiske smerter (stikkende, brennende)

I tillegg kan depresjoner og angstlidelser være vanlige følgetilstander.

Hva er årsaken til fibromyalgi ?

Alternativdoktoren har i mange år studert og målt helsetilstanden til sine klienter med aura diagnose og ser at årsaken til fibromyalg skylles en rekke ubalanser I flere av organene som f.eks: bukspyttkjertel, milt, binyrer, skjoldbruskkjertel m.mer. Jeg ser også at ca 70% av de som har fibromyalgi har i tillegg spredning av candia sopp I kroppen.

les mer om candida her.

 

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *