Bihulebetennelse behandling

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse

Takk for at du kom hit!

Hjep for bihulebetennelse med naturmedisin.

Typiske symptomer ved bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og generelt føle seg i dårlig form.

Hva er bihulebetennelse?

Det er flere hulrom i ansiktsskjelettet som har åpning til nesen. Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnen i disse hulrommene. Ved vanlig forkjølelse, er det ofte samtidig betennelse i slimhinnen i nesen og i bihulene. Dersom utførselsgangen fra bihulene tettes til, vil trykket inne i bihulen øke og det oppstår smerter.

Behandling av bihulebetennelse

  • Alternativdoktoren tilbyr utredning, tilrettelegging og veiledning med ortemolekylær medisin/naturmedisin til å rette opp balanse i kroppen din.
  • Jeg utreder din tilstand med en auradiagnose og finner ut hvor årsaken er og tilrettelegger den beste behandlingen for deg slik at du kan få tilbake balansen som er årsaken til bihulebetennelse
  • Du får også veiledning og konsultasjon på telefon med hvordan du skal gjøre.
  • Behandlingen har som mål å bygge opp og gjennoprette funksjonene i dine slimhinner til å fungere optimalt.

Selve behandlingen utredes ut fra et helhetsbilde av klienten og blir individuelt tilpasset hver enkelt . I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan som kan strekke seg over lang tid og deles inn i flere faser .

Man forsøker å tilstrebe et aktivt behandlingsregime , det vil si at pasienten selv har ansvaret for behandlingen og de tiltakene som gjøres, mens behandleren sees på som en rådgiver i prosessen. Dette forutsetter at pasienten setter seg godt inn i hva som skal gjøres og hvorfor. Noe som også medfører at behandleren må bruke mye tid og ressurser på å formidle kunnskap. Det brukes kun naturlige tiltak basert på naturmedisin. Det vil si, tilskudd av naturlige næringsmidler , urter ol.

Bestille nå

Om Behandlingsreaksjoner

Når en starter med alternativbehandling, settes en rekke prosesser igang i kroppen vår. Behandlingens mål er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at dine egne selvhelbredende krefter blir igangsatt. Dette er i seg selv energikrevende og vi blir ofte trette, og i noen tilfeller kan vi også oppleve en forbigående forverring av symptomene vi behandler. Eks. kan være svettetokter, kvalme, utrensking, lett depresjon o.s.v. Dette er naturlige konsekvenser av at de aktuelle organer blir aktivert. Det er derfor viktig at en ikke avslutter behandlingen på dette tidspunkt men tar kontakt med Alternativdoktoren vist en er i tvil.