Allergi – Få hjelp

Allergi – Få hjelp med alternativ medisin

Få hjelp med alternativ medisin for allergier

Fin årsaken og gjenopprett balansen for de fleste allergier som matvareallergi, pollenallergi, m.mer.

Allergi er en av våre største folkesykdommer, og mange nordmenn er i dag rammet. Sliter du – med allergi, vil jeg gjerne bidra til at du kan bli frisk eller få varig bedring. Er du en av de som har prøvd mange forskjellige behandlinger for så og oppdage at det ikke virker og gitt opp håpet at det finnes noe som hjelper?

For at du skal kunne bli frisk er det som oftes flere ubalanser og prosser i kroppen og i de forskjellige orgnene som er årsaken til at du har utviklet allergi som må snus, dette tar selvfølgelig noe tid.

Hva er allergi ?

Ordet allergi kommer fra gresk; Allos= forandret, og Ergos= reaksjon. Allergi betyr således forandring i kroppens reaksjonsmåte på de i våre omgivelsers naturlige og i utgangspunktet ufarlige stoffer.

Det var barnelegen Clemens von Pirquet som utformet begrepet «allergi» i begynnelsen av forrige århundre. Allergi betyr økt reaksjonsberedskap, det vil si at kroppens eget forsvar mobiliserer kraftig overfor såkalte allergener (allergiutløsende fremmedstoffer gjennom mat, medisiner, i luften eller ved berøring av planter eller dyrehår).

Hvordan få hjelp med alternativ medisin ?

Nå kan du få effektiv hjelp der du bor til egenbehandling for de fleste allergier uten at du selv trenger å komme til konsultasjon. Du får oppfølging og veiledning på telefon slik at du kan gjenopprette balansen i kroppen din.

For at du skal kunne få hjelp til å snu og gjennopprette balansen i kroppen og de organene som er årsaken, må en først starte med en alternativ helsesjekk med auradiagnose for å få et helhetsbilde av helsetistanden din og finne ut hvor en skal starte med behandlingen.

En alternativ helsesjekk er et alternativ til blodprøve, urinprøve hårmineral-analyse m.mer og er en meget effektiv metode til å måle og finne ubalanser i kroppens organer og hva som er årsaken til disse ubalansene, det er kanskje den beste metoden som finnes. Den baserer seg på kroppen aura dvs. den utstråling av elektromagnetiske bølger som alt liv utstråler. Det er et område som verken fysiske instrumenter, kjemiske analyser eller mikroskopi når opp til. Det er en metode som representerer en utvidelse av vår virkelighetserkjennelse til ett høyere plan. Les mer om alternativ helsesjekk her.

Selve behandlingsprossen deles inn i flere faser og blir individuelt tilpasset hver enkelt . I samarbeid med klienten lager man en behandlingsplan. Målet er å stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet slik at at dine egne selvhelbredende krefter i kroppen blir igangsatt til å gjenopprette den naturlige balanse igjen.

 

Innlegg og tema om allergi

Her kan du lese mer og bestille hjelp og behandling for de forskjellige allergier.

 

pollenallergi

Pollenallergi – få hjelp med alternativ medisin

Pollenallergi få hjelp med alternativ medisin Er du plaget med pollenallergi, få hjelp til å gjenopprette balansen i kroppen som ...
Les Mer…
Allergi – Få hjelp med alternativ medisin

Allergi – Få hjelp

Få hjelp med alternativ medisin for allergier Fin årsaken og gjenopprett balansen for de fleste allergier som matvareallergi, pollenallergi, m.mer ...
Les Mer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *